Det blev lite regn i natt också, men dagen blev mest solig..någon regnskur vid 14.00 bara. Nu i kväll mullrar åskan långt borta och himmelen är alldeles mörk åt det hållet men jag är osäker på om den kommer hit. Det har sett ut ungefär så i ca 2 timmar. 

Det har varit mest skogs/terrängvandring idag. Det är både för och nackdelar. Det går ju mycket saktare och det är ofta väldigt blött, men tiden tycks gå fortare eftersom jag hela tiden måste koncentrera mig på var jag sätter fötterna för att inte snubbla eller halka. Kroppen mår också bättre av att gå i terräng/skog för då jobbar jag med alla muskler i stället för att monotont "traska på".Jag var i alla fall väldigt mör i benen i kväll för det har varit väldigt kuperat.

Jag tältar på en jättefin rastplats vid en liten sjö som heter Nyvatnet. 

Nu är det bara 23 km till Trondheim, så troligen kommer jag dit i morgon 😁👏👏.

 

 

 

 

Det här var ett litet urval från dagens naturmiljöer. På de två första bilderna kan ni se de markeringat som uymärker St Olavsleden. 

Pyttesmå söta blommor.

De här lysande blå tror jag att jag såg uppe i alperna också 🤔. 

Min fina tältplats.