Jag sitter i en hängfåtölj under ett körsbärsträd med en kopp kaffe bredvid mig 😊. Jag har hittat ett litet paradis här i Roppolo att övernatta på. Det ligger 1,7 km före Viverone.

Eftersom jag bara hade 16 km att gå idag så gick jag inte utanför dörrarna i Santhia  förrän 09.30 på morgonen. Den ganska fuktiga värmen slog emot mig och det var med samma känsla som när man förr i tiden steg av flygplanet på semesterorten...lite semesterkänsla och förväntan, som ett nytt kapitel nu när jag hade fått en skymt av Alperna och visste att de oändliga slätterna låg bakom mig. 

Dagen blev precis som förväntat...böljande landskap, lite upp och ner och lövskogar. Risfälten ersattes av majsfält och andra grödor. 

Jag kom fram redan vid 14.00 så jag har tvättat det mesta av mina kläder och fått dem torra nu när klockan är 17.45. 

Det har varit ännu en solig fin dag trots  varningar för oväder. Jag hoppas bara att jag,får några soliga dagar i Alperna också så jag kan njuta av vyerna och ta många foton.   Än så länge är jag bara uppe på 300 m ö h...sedan kommer det att,stiga succesivt. 

 

Här odlas något som jag inte kan definiera?🤔 

.men detta är valnötter.

Den första kon jag sett på hela vandringen...tyvärr instängd utan möjlighet till "grönska"......

Här däremot går en åsna och några getter och har det riktigt bra. Visst är det konstigt att "sällskapsdjur" oftast har det så mycket bättre än de djur som "betjänar" oss mest😡. 

Men visst är han söt den lilla baggen😍😊. 

Jag undrar vad detta är för melodi?Måste vara något av någon av de stora mästarna med alla de "krumelurerna"🤭. 

Titta så vackert. Något för er trädgårdsmur Micke och Fiffi?

Det är så underbart att få gå i lite skog igen😊. 

Här var en massa pilar. Jag ska alltså ha gått 88 mil nu vilket stämmer ganska exakt med mina beräkningar. .Är det ngn som har tänkt gå till Kamchatka 839 mil tro? .och så är det en pil som pekar uppåt mot  Luna ( månen) 384 488 km.Någon har haft roligt😂.

Bredvid satt denna brevlådan om man vill posta ett brev till älvorna. Lite humor piggar upp😁.

Kram till er🤗🥰