I natt har jag sovit gott i mitt lilla tält, men det var lite kallt trots +15C i luften. Jag har ju inte sovsäck med mig, bara sovlakan (sådant man kryper ner i).Fick t o m ta på mig dunjackan. 

Denna dagen har varit fantastisk på alla sätt men jag har nog fått ett litet "bakslag" i kroppen. Jag har varit så trött. Tung i benen, öm i axlarna och bröstryggen vilket inte har hänt förut och ryggsäcken har känts extra tung trots mindre vikt.Det har funnits så många "vattenställen" så jag har inte behövt ta med vatten.  

Jag har verkligen  njutit av alla vackra vyer, majestätiska berg och små vackra byar och jag har varit sååå tacksam, för vädret har varit perfekt och så fick jag ju äntligen tälta...men trots det - alldeles slut🥵😵‍💫🥴. Det måste väl bli så ibland antar jag. 

Jag kom hit redan vid 14.30 så jag har vilat mycket i em och i morgon är det bara 19 km underskön vandring mellan  Alptopparna så då piggnar jag säkert till igen💪🦵 .

Jag delar rum med en amerikansk kille William, som också går norrut, men han började en vecka efter mig så han är betydligt snabbare. Tyvärr har han fått väldigt ont i sina fötter så han är inte så pigg😬😮‍💨..vet inte om han ska klara att gå till Canterbury vilket han hade tänkt. Han har ju rest från USA för detta så jag hoppas han fixar det .

Jag hade kunnat ta hur mycket foton som helst idag , för det har varit så fint, men får ju begränsa lite.

  


Dagen började med lite toa-funderingar på campingplatsen när jag upptäckte att varannan toa på damernas var vanlig men varannan var en sådan här. Det fanns ju 2 modeller också, med eller utan fotplattor🤣😂. Det är bra att de anammar alla kulturer, men det verkar ju lite obekvämt...man får inte ha några stela knän där inte🤭.

Tidig morgon, solen börjar komma fram över bergstopparna. Jag var ute redan 07.00 idag. 

 

 

Högt uppe bland vinodlingar. 

I den här dalen är det vanligt med sådana här stolpar i vinodlingarna .

Den här bron är 2000 år gammal och är fortfarande i bruk. 

Här går jag på en riktigt gammal pilgrimsväg. Tänk vilket jobb att lägga alla de här stenarna!

Kossor på grönbete gör mig extra glad...

..men hon ville inte vara med på en selfie😂

En fin gatubild från Bard.

 

En fin skolbyggnad och barnen har gjort en massa gatumålningar utanför.

Det här lilla kafe'et låg högt ovanför dalen...

och där satte jag mig och tog en paus. Man kan tro att det är en affisch bakom, men den utsikten är verklig. Som vanligt svarade jag "si" på biträdets frågor när jag beställde en blåbärsmuffins utan att veta vad hon frågade... och fick en microvärmd muffins🤭🫢. 

Majestätiska berg runt om. 

🤗🥰