Vaknade tidigt, pigg som en ekorre😁. GĂ„rdagens trötthet kĂ€nde jag inte av.                                      IgĂ„rkvĂ€ll lĂ„g jag och funderade pĂ„ varför jag hade varit sĂ„ "seg" hela dagen och det fanns en naturlig förklaring......jag hade missat att tanka och gick pĂ„ reservtank hela dagen...nĂ„gra km till och det hade blivit "soppatorsk" totalt stoppđŸ«ŁđŸ€«.  Jag blir ju inte hungrig och tĂ€nker inte pĂ„ hur lite energi jag fĂ„r i mig. MĂ„ste bĂ€ttra mig, men denna gĂ„ngen blev det lite fel eftersom jag campade och det fanns ingen micro eller spis pĂ„ campingpkatsen bara en liten butik..sĂ„ det blev fiberfralla med banan och drickyoghurt till kvĂ€llis och samma sak till frukost dagen efter och bara ett Ă€pple pĂ„ hela dagen sedan. 

IgĂ„r kvĂ€ll Ă„t William och jag  pizza😋...och vi fick en riktigt bra frukost idag pĂ„ morgonen. Vi delade ju rum i natt ( 4-bĂ€ddars). Pojkstackaren hade inte trĂ€nat nĂ„got inför vandringen utom olika typer av "gym-trĂ€ning"...ingen vandring, inget med packning  och dessutom började han gĂ„ ut hĂ„rt med uppĂ„t 40-50 km/dag frĂ„n början i Rom, vilket bĂ€ddar för skador. Han har tĂ€nkt gĂ„ till Canterbury, har alltsĂ„ mer Ă€n 100 mil kvar och han har flugit hit frĂ„n USA bara för detta sĂ„ jag hoppas han klarar det.                Vi skulle ju Ă„t samma hĂ„ll idag eftersom bĂ„da gĂ„r norrut, men han valde vĂ€gen eftersom han har sĂ„ ont i sina fötter...jag valde skog och berg för att det Ă€r sĂ„ FINTđŸ€©...och dessutom har jag lĂ€ngtat efter riktiga utmaningar...det Ă€r dĂ„ jag tycker det Ă€r roligt Ă€ven om vissa strĂ€ckor Ă€r SKITJOBBIGAđŸ„”. 

Det har alltsĂ„ varit en del tuffa strĂ€ckor idag, men jag Ă€r fortfarande bara uppe pĂ„ 500m höjd. 

Det regnade nÀr vi gav oss av vid 8.30 och fram till 13.00-tiden men det var bara skönt. Solen kom lagom tills de vÀrsta backarna var avklarade och det blev perfekt torkvÀder nÀr jag kom fram till mitt B&B sÄ det blev stortvÀtt i em.

Det var regnigt nĂ€r vi lĂ€mnade Verre's, men William övertygade mig om att min telefon tĂ„l regn sĂ„ jag har tagit lite foton i regnvĂ€der idag. 

Klockan var 08.30 nÀr vi lÀmnade vÄrt B&B..hÀr Àr den nÀstan 08.40.

 

Högt upp i bergen bar det pĂ„ vackra vĂ€gar...och ganska jobbiga skogsstigar. 

Precis ovanför den grenen som gÄr ut över vÀgen.....

..satt de hĂ€r smĂ„ hönornađŸ€ŁđŸ˜‚

En vipera som blivit av med svanstippen.Död den ocksÄ. Nu har jag sett 6 döda ormar, inte en enda levande.

 

 

NÄgra vackra vyer uppifrÄn bergen.

LĂ„ngt dĂ€r nere i dalen  ligger dagens mĂ„l Chattilon. 

NĂ€r jag kom fram blev det "kvĂ€llis" pĂ„ balkongen. 2 rejĂ€la kycklinglĂ„r, sallad, 2 chokladpudding med vispgrĂ€dde till dessert....och rödvin till maten😋😊

Utsikt mot solnedgĂ„ng över bergen...frĂ„n min balkong nu kl 20.35. 

đŸ€—đŸ„°