Idag började molnen att dra ihop sig och det kom några rejäla regnskurar. Det märks att det är väderomslag på gång. 

Leden fortsätter i stenriket och jag var inne och vände i Norge under några km😊. Det är en liten flik av Norge som leden passerar innan man ska över gränsen till Finland igen.

 

 

Länsgräns mot Norge...

..och sedan tillbaka in i Finland där .

..denna skylten stod. "Korsa gränsen utan tillstånd är förbjudet" 🤔...vem frågar man om tillstånd här?🤣😂 

Där borta ungefär i mitten lyckades jag fånga en "pipare" på bild. Fjäll- , eller Ljung- vet jag inte. 

Ett stort fält av klockljung.

Jag har sett många renstängsel, men fortfarande inte en ända ren. Mycket märkligt eftersom jag ofta tidigare på mina vandringar har sett renar nästan dagligen. En möjlig förklaring är myggplågan. Renarna drar sig ju upp högre på fjällen på somrarna för att bl a slippa myggen och i år har de kanske fått dra sig ännu längre upp....men någon borde jag ha sett. Det här renstängslet är extra högt för att renarna inte ska smita över till grannlandet. 

Ett av mina 5-6 dagliga fotbad. Inte djupt, men blött🫣.

 

Ett par foton av "stenriket" som också kan vara vackert. 

Vackra färger vid ett annat renstängsel...eller samma lite längre fram kanske🤔

En fin bild bara😊