Idag är sista dagen på norra delen av Nordkalottenleden som har varit ett äventyr, precis som jag ville👍👏👏. Jag har lite ont i knän och fötter efter alla stenar och kanske efter att gått i blöta kängor i 10 dgr🥴🤣 så det ska bli skönt med en vilodag i morgon. 

 Det blev lite regnskurar idag också men bara 16 km att vandra. 

Sista delen var lika stenig som tidigare, men jag kom ner i oerhört vacker fjällbjörkskog som en vacker avslutning. 

Jag fick mitt rum som jag bokat och formligen slängde mig in i duschen. Det har inte blivit mycket till hygien pga myggen..bara snabbtvätt av de nedre regionerna.. intim och fötter🫣. Jag stod där lääänge och bara njöt tills jag kom på att de serverade buffe' i restaurangen här🤤😋😁..då blev det bråttom😂.

Jag åt 2 portioner med underbart goda köttbullar och kokt potatis + en tjock skiva oxstek och sallad på det. Det fanns ett dessertbord med massor av olika delikatesser. Jag tog 5 olika " gräddiga" bakelse-/ pajer och en STOR mugg kaffe på det. Kolik??...nädå. Efteråt åt jag en påse lakrits🤭. 

Jag har planerat min mat föt 10-dagarsvandringen så perfekt att det enda jag hade kvar när jag kom fram var lite pulverkaffe, salt och C-vitaminer.

Ett par avslutande vackra foton.