Det är otroligt vad en vilodag kan göra. Med allting torrt och rent och kroppen pigg och och utvilad  känns det som om jag just ska påbörja min  vandring. 

Jag har ätit gott och mycket och fyllt på depåerna ordentligt och har massor med motivation att fortsätta. Nu räknar jag med att det tar 5 dgr till Klimpfjäll där jag kan ladda telefon och skriva blogg nästa gång. Har "fulltankad" powerbank, men vill alltid ha den reserven.  

Om ni vill följa min framfart kan ni gå in på gronavitabandet.se - välj "Turer" i menyn- välj sedan "Turer på gång" - bläddra ner till ni hittar mig i listan - gå längst ut till höger till "Här". Där kan ni se min rutt o var jag befinner mig. Jag skickar position med nödsändaren varje kväll, men glömde stänga av sändaren vid ett par tillfällen så där kommer signalerna oftare. 

Kram på er alla. Jag längtar inte hem än🤭😅🤗❤❤❤❤