Nu har jag bestämt mig för att "stughoppa" , övernatta i de Stf fjällstugor som finns på resterande del av etappen även om det blir kortare dagsetapper än jag planerat och "målgång" en dag senare dvs på tisdag. Jag vill förutom att slippa kallt blött tält ( blött tält har jag haft tillräckligt av den här vandringen😝), ha ut så mycket som möjligt av de här sista dagarna.Ta det lugnt och bara ta in allting omkring mig i stället för att hasta "i mål".  Att bo i stuga är dessutom en "fjällmysfaktor": hämta vatten, gå ut och tömma slasken, gå på dass, plocka en kåsa med blåbär och äta med pulvermjölk, en skön brasa i kaminen😊.
Jag är nu inne i Rogens naturreservat. Det var här jag spräckte min knäskål förra året, så jag går väldigt försiktigt.I morgon ska jag ta mig till Rogenstugan  Dit är det bara 17 km.

I natt sover jag i Skedbro-stugan. Här finns internetmottagning om man sitter i hundrummet i ett speciellt fönster och har telefonen i en viss lutning mot fönstret🤣😂, därför kan jag skriva blogg.

Är nu i Rogens naturreservat som kan vara väldigt stenigt, men...

..det hindrar inte att man kan hitta en fin sandstrand. Synd att vädret inte tillåter ett bad🥶...jag hade verkligen behövt ett🤭😏.

 Myrar är också fina om man slipper "klafsa" fram i dem.

 Här är det väl försett med spänger .