Igår nådde jag inte Sjnulltie, men kommer att passera där idag.                                           Vaknade riktigt pigg och utvilad. Hade sovit gott utan att ha ont någonstans trots hårt underlag, vilket var ovanligt. Det där med "ont" ska kanske få ett eget avsnitt 🤔😅, för en sådan här resa gör man inte vid 67 års ålder utan att få ont...vilket jag i o f s var förberedd på, men det här är ingen gnäll-blogg😩😅.                           Nåväl  efter en snårig svår terräng  kom en rejäl  uppförsbacke och sedan visade det sig  att bli en mycket lättvandrad dag över fjällen. Det kändes som om jag fått ny energi och det var t o m som om alla sinnen öppnats upp. Tänk vad en god natts sömn kan åstadkomma 😊.                           Passerade Sjnulltie redan vid lunch så jag fortsatte mot  Rävfallsstugan dit det var 25 km. Förstod att jag inte skulle orka ända fram eftersom jag redan hade gått ca 14-15 km.  Jag satte upp tältet uppe på fjället, tyckte det var en bra ide, men då hade jag inte kollat prognosen för Björkfjället 🤔.  

God morgon....dags o dra vidare 😅

Några vackra naturbilder från dagen..

 

 

 

Naturskyddsområde. Fjällgås. Såg o hörde några på avstånd.

Sådana här finns i varje raststuga. Där skrivet man in namn, det datum man lämnat stugan och vart man är på väg. Bra för att kunna spåra om ngn försvinner på vägen. 

Vart tog vägen vägen?  

 Det här ser ut som snö, men det är mamor som sticker upp.
 

Marmor.

 Högt uppe på fjället igen.