Pigg o utvilad igen, men bestämde mig för att stanna här tills i morgon torsdag 27.e. Tänkte besöka Samegården och hembygdsmuseet här, tvätta alla mina kläder o äta upp mig lite igen. Är nu inne på 6.e hålet i livremmen - 3.e när jag började.  Jag behövde visserligen bli av med lite magfläsk men nu hänger där löst skinn istället 😜....o jag vet att fläsket kommer snabbt tillbaka igen när jag är klar med vandringen😅.  Nu behöver jag massor med energi för att ta sista etappen.

Så här ser etapperma ut:

 Etapp 1: Abisko - Saltoluokta Fjällstation

Etapp2: Saltoluokta - Kvikkjokk Fjällstation

Etapp 3: Kvikkjokk - Jäkkvik

Etapp 4: Jäkkvik-Ammarnäs. 

Etapp 5: Ammarnäs -Hemavan. 

Jag har bara den sista etappen kvar nu. 5 dagsvandringar till Hemavan. En del ganska korta men ansträngande. Fördelen är nu att det finns fjällstugor mellan varje dagsetapp. Fjällstugor med stugvärdar, möjlighet att sova i en säng vilket jag kommer att göra, möjlighet att använda kök med gasspis mm, så man kan laga sin middag inne vid dåligt väder. Hösten är här och med den kyla o regn så det känns tryggt. Jag har förstått att min utrustning inte riktigt håller måttet vid denna årstiden. 

Karta över de ställen jag passerar på Kungsleden. Jag har inte gått Singi-Nikkaluokta utan fortsatte rakt söderut. Länk finns i "Meny" . Där ser ni bättre. 

Ska ut o handla lite nu  men hörde i receptionen att både Samegården och  hembygdsgården  är stängt pga Corona🤥. Såg att Naturum ligger precis här bredvid. Ska se om de har öppet. Kram