Jag har nu kommit till Gäddede och bor i stuga på Gäddede camping. Jag ska ta en vilodag här, så det blir två nätter. De bjuder gröna bandare på den ena natten och har också depåservice👍💐😊. Micke o Fiffi har skickat hit en låda med mat mm som jag förberedde innan jag åkte o transporten har Postnord fixat perfekt.Lådan kom hit idag,  samma dag som jag. 

Räknade fel här igår när jag skrev🤔Jag har bara ca 25 mil kvar till Hemavan👍. Alltså bör jag ha vandrat ca  50 mil.  Kungsleden börjar i Hemavan och den är ju ca 44 mil....sedan är det bara nordkalottenleden via Norge kvar ca 21 mil 🙄😁.

De senaste dagarna har varit lite sega, men det visar bara att jag behöver äta mer och ta en vilodag. Dessutom har det varit mycket omarkerad stig ....nästan omöjlig att se emellanåt, blöt och  övervuxen. Jag gick fel flera ggr och är tacksam att jag har lagt upp mina rutter på  Topo gps så jag hittar tillbaka igen när det blir fel.

 Jag har också varit uppe på fjället igen och det kändes skönt, fritt på något sätt och klarare luft. Luften i dalarnas är ofta så fuktig och " kompakt" p g a  all grönska och blöta myrar. Jag tycker också  om att ha sikt åt alla håll på fjället och det är trevligt att  ha sällskap av  ljungpiparen som finns där hela tiden med sitt speciella läte. 

  Vädret har varit bra, lite regn och åska på natten , sol på dagen. 

Mitt knä ser fortfarande konstigt ut men mår efter omständigheterna bra🦵😅.

Den här vackra blomman har  jag inte har sett förut.

Här vajar den samiska flaggan. 

 

Jag måste visa lite mer vackra blommor...

 

Är det någon som är sugen på att åka till Småfäbodsplutten😂.

 

Den här kåtan såg jag vid Vinklumpen. 


Jag öppnade dörren och kikade in.

En ganska typisk gård så här i fjälltrakter. 

Äntligen uppe på fjället igen. 

Hittade denna uppe på fjället. Vacker men sorglig. 

Framme i Gäddede. Trevligt att de har ortnamnet på samiska också. 

 

Jag har precis varit och ätit detta. Jag är verkligen kalorijägare nu....jagar så MYCKET kalorier som möjligt😁.Fet  schnitzel, bearnaisesås och  pommes.....måste få i mig massor med energi. Tappar för mycket vikt.

 

...och så har jag tvättat. Bra o ha snöre med sig. Knöt fast det i stugan👍

 

Diana och Andy kom och hälsade på i kväll. Ett jättegulligt par som jag har träffat några gånger innan. De går med två hundar, en hund heter Thea😁. Jag vet inte om jag har berättat innan men  de har många depåer p g a att de måste ha mat till hundarna och de har planerat mer mat till sig själva än de orkar äta så jag har redan fått en hel del. De torkar själva , så den maten är betydligt godare än den jag själv tagit med😋. I kväll fick jag ännu mer, så nu behöver jag inte proviantera mer de närmaste veckorna. Kram till er Diana och Andy....och lycka till om vi inte ses igen på gb. 🤗❤❤❤