Nu är jag i Klimpfjäll. Det har gått ytterligare 5 dagar och jag har varit ute i 30 dagar.  Jag har inte träffat en människa på 5 dagar och inte haft täckning på mobilen heller så det var trevligt att komma till civilisationen. Jag var frusen o trött efter en regnig o blåsig dag på fjället men  alla rum på hotellen här var upptagna. Som tur är träffade jag ännu en ängel . En vänlig tjej på Klimpfjällgården ringde runt och  kontaktade slutligen en vän som hade en stuga att hyra ut...och här är jag nu.

 Min ursprungliga plan håller inte alls ( ligger 5 dagar efter), men allt annat fungerar bra. Jag har bra funktionell  utrustning och kläder och maten har räckt till. Fick ett litet dilemma i förrgår bara...upptäckte att toapapperet inte skulle räcka till idag😳🙄.....men problem är till för att lösas. Toapapperet fick bara användas till " det stora" som för övrigt händer väldigt sällan. Det verkar som om kroppen ,nu när den får jobba så hårt suger ut varenda liten atom av det jag stoppar i mig. Ut kommer bara en och annan olöslig fiber🧠.De andra toabesöken fick bara utföras vid vatten...o då med tvål och handduk i beredskap. ...det funkade bra...o jag kan lugnt säga att mina intima delar har varit de renaste på kroppen de senaste dagarna😂🤣. 

Det har varit ganska tuffa 5 dagar. Jag var pigg och utvilad när jag lämnade Gäddede men värmen, våtmarker, myrar, mygg , broms och knott suger musten ur en. ...för att inte tala om stigningen upp på Balkesbourke, den dagen orkade jag bara 12 km.

Det har varit många ljuspunkter också...bl a annat att jag äntligen har sett en älg. Vi stod o glodde på varandra en stund innan den snabbt försvann. Jag hann tyvärr inte ta ngn bild. ...o så den fantastiska regnbågen uppe på Balkesbourke. 180 grader regnbåge🤩.

 

En bild från Vildmarksvägen. På väg från Gäddede.

 

På väg upp på fjället igen.

 Här ser man hur berget har splittrats sönder ( rasat).

Det ser ut som någon har skivat upp berget.

Den fantastiska regnbågen som jag såg uppe på Balkesbourke (fjället). 

Jag såg att jag skulle passera Rödfjället och undrade varför det hette så, här ser ni svaret...

..Det består av rödaktig bergart. Vet inte om det är hög järn- eller kopparhalt?? Ser ut som om de små stenarna ovanpå har ärgat som koppar gör.

Nere bland våtmarker och myrar igen. Det var på en sådan här jag såg älgen.

Så här kan också leden se ut ibland🤔...tur att kryssmarkeringarna finns 👍.

De här blommorna är högre än jag.

Här skulle det ju ha varit vackert väder.Överraskande nog en fin  sandstrand högt uppe på fjället.

Fin gammal fäbod(?).

Utsikt från vägen till Klimpfjäll.

Så här kan man också visa sitt husnummer 😁.

Också på vägen  till Klimpfjäll.

 

Myggolja, svett och regn skapade denna vackra frisyr...o nu ska jag gå o duscha. 

Kram till alla och tack för att ni är med o för era fina kommentarer 🤗🥰