Vaknade vid 05.30 men tvingade mig själv kvar i sängen till 06.30. Har bara 14 km att vandra idag också. Det är nu bara knappt 3 dagars vandring kvar till Hemavan ( eg knappt 2 men jag måste planera in stugövernattningarna).  Jag hade helst  velat tälta de här sista nätterna, det hade känts mer genuint på något sätt men min utrustning ( sovsäck, tält) räcker inte till när det är minusgrader på nätterna. OM jag hade haft möjlighet att köpa en varmare sovsäck någonstans den senaste veckan hade jag gjort det, men den möjligheten finns inte.                                   Nu känns det mer som lyx-semester än äventyr, men allt är ju relativt som Einstein sade.                                                   I början tyckte jag att det var extremt primitivt att bo i stuga utan el, ljus, värme och varmvatten. Med utedass och bad/ tvätt i iskalla forsar o sjöar. Hämta vatten till disk och dricka direkt i sjö/ jock/fors. Tömma slasken i slasktunnor. Nu efter ett antal tältnätter känns det som  ren lyx. Det är också väldigt korta dagsetapper mellan stugorna nu de sista dagarna men de beror förmodligen på att etapperna är lite tuffare också.

Det har varit en väldigt vacker etapp idag.Det skulle bli regn, men det kom bara lite i kväll. Det var minusgrader i natt igen och nu är vi uppe på högre höjder så det lär inte bli varmare. Jag lämnade inte Tärnasjö förrän vid 08.30 så jag kom  fram till Syterstugan 15.30. Delar rum med Sara.                                                               Just nu sitter det någon utanför och spelar fiol ...måste gå ut o lyssna😊. Kram

  Tärnasjön.

 Jättefin badstrand mitt ute i ingenstans. Synd det är så kallt.

 Höstfärger.

 Det är 7 broar över Tärnasjön. 5 hängbroar och 2 träbroar. 

 

 Vacker utsikt.

Framme vid Syterstugan. 

 Sara ska ut o leta skatter vid regnbågens slut😁.

Underhållning av stugvärdarna.