Vaknade av att solen  värmde upp tältet. Gav mig av först eftersom jag alltid är morgonpigg. En fin vandring till Jäkkvik. Jag har rott lite idag också. Hade tur att det var 2 båtar på min sida så jag slapp hämta en på andra sidan.
Träffade en rar norsk kvinna som skulle gå och plocka hjortron.  " - Ta av dig ryggsäcken och sätt dig ner så ska jag bjuda på mågot sött sade hon. ...och grävde fram en liten juiceförpackning ur sin ryggsäck😊❤. Det finns så många fina människor.
Jag kom till Jäkkvik vid 14.00. Duschade varmt läääääänge...och fick sedan tillgång till en tvättmaskin och kunde tvätta alla kläder jag använt. Jag har alltid med ett par lätta shorts o en T-shirt att använda vid sådana tillfällen.
Björn och Joachim dök upp några timmar senare. Jag hade tipsat dem om Kyrkans fjällgård och den stora Ica-butiken här i Jäkkvik.Björn ska stanna här i morgon. Han har fått problem med ett knä så han hoppas att vila ska hjälpa. Annars går det en bilväg härifrån till Norge så att han kan ta sig hem. 
Jag har varit o handlat lite nödvändiga saker inför min fortsatta vandring och så en påse lakrits😋.
Köpte också en liter smoothie. Jag är törstig o sugen på något "läskande" hela tiden trots att jag nog dricker minst 2 liter härligt iskallt bäckvatten dagligen.

Nästa delmål blir Ammarnäs. Det tar 4 dagar dit om jag går 2mil/dag.

Nu har jag förresten gått lite mer än 1/3  av min vandring. Det kommer att bli 140 mil i år. 

Kramar till alla och tack igen för fina kommentarer och lyckönskningar. 🤗🥰

 

Idag har det varit skogsvandring.