Igår , efter en härlig LÅÅÅNG dusch och lite potatismos och korv tvättade jag lite av mina kläder och  gick sedan till sängs och skrev gårdagens blogg. 

Idag vaknade jag vid 5 och vid 6 var jag ute en liten toalettrunda och " kollade" vädret. Det var en fantastisk  morgon med klarblå himmel och solen redan uppe.  Jag kröp ner i sängen en stund till för att inte störa de andra som sov ( jag hade flerbäddsrum). Kl 8 var det frukost ..så underbart gott😋. 

Efter att ha tvättat resten av mina kläder o hängt på tork  gick jag  en liten runda här på fjällstationen för att visa er hur fint det är här. 

Vid 14.00 åt jag dagens soppa med sallad, hembakat bröd och kaffe och  innan dess hann jag med en glass...så ni ser att aptiten har återvänt🤭.

Min vandring hittills har varit fantastisk och mentalt har det varit allt mellan total eufori och total utmattning. Jag har aldrig velat ge upp eller önskat att jag inte gett mig in i det här. Det har varit målfokus hela tiden...JAG SKA TILL TRERIKSRÖSET!!...och ni har hjälpt till att peppa mig så det har blivit  lättare de gånger det har varit tufft. Jag är inte där än, men målet blir mer och mer verkligt. 

Jag är så inne i att leva med naturen att jag fick en konstig tanke att jag kände mig " mänsklig"  idag vid frukosten, nyduschad, rena kläder, i en frukostrestaurang med andra människor. Det är ju inte så att man känt sig djurisk annars, men lite   " sunkig". Härom dagen när jag gått över fjället i ökentorr sand bland stenar upptäckte jag på kvällen att mina ben och knäveck var alldeles svarta av smuts när jag skulle krypa ner i sovsäcken.  Inget vattendrag på ett par km avstånd att tvätta sig i. Som tur var hade det regnat precis så jag tvättade mig med blött gräs. Ren?...nåja..lite renare.🙄😅.

 Jag har hittat muskler som jag aldrig förr har haft. Jag kände att jag hade något i ena fickan på shortsen och  trodde att  jag hade en liten rulle toapapper där, men när jag skulle ta upp den upptäckte jag att det fanns ingen. Det jag kände var en rejäl muskel högt upp på låret snett fram under höftbenet 😳.Jag håller kanske på att förvandlas till ngt djuriskt🤣🤣 

Härlig frukost med hembakat surdegsbröd och grovbröd, ost, renkött, grönsaker,apelsin,  yoghurt med lingon och musli,  ägg, juice och kaffe. Lite skev bild bara🙄.

Här i lilla stugan bor jag.

Fjällstationens huvudbyggnad sedd från min stuga.

Min tvätt på tork och sovsäck på luftning. 

Många människor på väg in eller ut från stationen.

Sightseing i omgivningarna.Hösten är redan på väg.

Här finns massor med fina tältplatser om man vill tälta.

Vinterleden scooter/skidled som går över sjön är avstängd!...så tro inte att du kan gå på vatten😂🤣.

Vacker utsikt över sjön nere vid stranden.

Visst matchar mina blå trailskor det grå underlaget perfekt? Det var därför jag köpte dem ..och för att jag får så små fötter i dem 🤣😂.

Dvärgbjörk i närbild. Det jag hela tiden tills jag var på naturum i Hemavan trott var ngn sorts ljung.De är oftast inte högre än blåbärsris eller ljung.